Home » Smartphone » Berapa Harga Nokia Asha 311 Di Malaysia

Berapa Harga Nokia Asha 311 Di Malaysia

Berapa Harga Nokia Asha 311 Di Malaysia Price

Berapa Harga Nokia Asha 311 Di Malaysia ?.  Nokia telah mengeluarkan satu lagi model handphone terbaru iaitu Nokia Asha 311. Harga Nokia Asha 311 di Malaysia ialah lebih kurang RM389 (Malaysia Price).

Handphone Asha 311 ini agak menarik dari segi design.  Nokia Asha 311 ini juga sesuai untuk mereka yang mahukan handphone yang sederhana. Antara specifikasi Nokia Asha 311 ialah :
Processor : 1GHz
106 x 52 x 12.9mm dan berat 95g
Internal Memory : 140 MB, 256 MB ROM, 128 MB RAM
External Memory : MicroSD (up to 32 GB)
Camera : 3.15 MP
WLAN : Wi-Fi 802.11 b/g/n

Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai Nokia Asha 311 di Malaysia, boleh layari laman web ini.

9 Responses to Berapa Harga Nokia Asha 311 Di Malaysia

  1. Dah lama x jadi pengguna Nokia.. last pakai apa pun dah lupa :)
    3310 kot.. hehehe

  2. aku baru beli henset nie dpt 390 je. wuhuhuhu T.T

  3. tgok kat IPmart.com.my phone ni baru RM389.00

  4. smart design nokia ni

  5. kat lazada.com rm365..harga asal rm385..syarat dpt potongan rm20 kena daftar email..sgt mudah.
    saya beli pakai cod free delivery bila sampai dlm kotak ada voucer rm10 lagi…kira harga sebenar m355 lah .
    tanya kat kedai rm400.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam