Home » Smartphone » Harga Samsung Galaxy S3 Mini (Samsung Galaxy S3 Mini Price)

Harga Samsung Galaxy S3 Mini (Samsung Galaxy S3 Mini Price)

Harga Samsung Galaxy S3 Mini ( Samsung Galaxy S3 Mini Price). Samsung Galaxy S3 Mini Sah Dilancarkan 11 Oktober 2012. Seperti yang pernah diberitahu sebelum ini, Samsung akan melancarkan produk terbaru mereka pada 11 Oktober 2012 (hari ini). Akhirnya teka teki sebelum ini terjawab apabila pihak Samsung telah mengesahkan bahawa Samsung melancarkan Samsung Galaxy S3 mini 11 Oktober 2012.

harga Samsung Galaxy S3 mini di malaysia price in malaysia

Sebelum ini, Samsung telahpun menghantar kad jemputan untuk sidang media dan pelancaran produk terbaru mereka. Walaubagaimanpun, ketika itu,Samsung tidak mendedahkan produk apa yang akan dilancarkan, tetapi memberikan hints seperti di bawah ini iaitu :

“So big can be small. And so small can be big” atau dalam bahasa melayu bermaksud yang besar boleh jadi kecil dan yang kecil boleh jadi besar.

Berdasarkan hints tersebut, ramai menjangkakan bahawa Samsung akan mengeluarkan Samsung galaxy S3 versi mini dan akhirnya jangkaan tersebut adalah betul. Berapa harga Samsung Galaxy S3 mini ini agaknya? Apa yang pasti harga Samsung Galaxy S3 mini  (Samsung Galaxy Mini Price) pasti lebih murah dari harga Samsung Galaxy S3 yang asal. Harga Samsung Galaxy S3 di malaysia juga dijangka akan turun selepas pelancaran Galaxy s III mini ini nanti.

Comments

comments

5 Responses to Harga Samsung Galaxy S3 Mini (Samsung Galaxy S3 Mini Price)

  1. bek bli yg besar la..hehe

  2. kalau fungsi sama macam s3 biasa macam tak berbaloi plak beli yang mini.huhu

  3. Harga boleh tahan.Entah bila boleh beli..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam