Home » Gadget » Update iOS 6 untuk iPhone iPad Dan iPod

Update iOS 6 untuk iPhone iPad Dan iPod

Update iOS 6 untuk iPhone iPad iPod.  Pengguna produk Apple di Malaysia kini ada berita baik untuk pengguna iPhone 4s, iPhone 4. iPhone 3s, iPad 2 dan new iPad dan juga iPod Touch di Malaysia. Pengguna produk Apple kini boleh membuat kemaskini (update) operasi sistem untuk gadget mereka seperti iPhone 4s, New iPad dan sebagainya ke iOS 6 terbaru seperti yang digunakan iPhone 5.

Update iOS 6 untuk iPhone new iPad iPod

Update iOS 6 untuk iphone iPad iPod (produk Apple)

Walaubagaimanapun Google Map telah digantikan dengan Apple Map dalam iOS 6. Walaupun telah digantikan dengan Apple Map tetapi ada beberapa features yang belum dapat digunakan di beberapa negara termasuk Malaysia. Update iOS untuk iPhone atau iPad anda sekarang dan boleh dilakukan mulai hari ini (20 September 2012).

17 Responses to Update iOS 6 untuk iPhone iPad Dan iPod

  1. Boleh tunggu selepas JailBreak version dilepaskan. :-)

  2. Sayang sekali Google Map sudah pun dikeluarkan dalam iOS versi ini dan akan datang :(

  3. Syoklah pengguna iOS device.

  4. mak xde produk apple so xde la nak update IOS nih.

    :)

  5. Kena tunggu jailbreak la ni. Nanti tak terguna Map tu.Tapi yang jarang guna map, mungkin boleh update kot.

  6. adeh..ntah bila la boleh pakai gadget2 canggih macam ni.. sabo je la.hehe

  7. beruntunglah mrk yang guna ipad ni, upgrade terbaru dah pun di keluarkan~

  8. Sayang nak upgrade lagi sbb iPad saya dalam mood Jailbreak iOS 5 sekarang..kena tunggu Jay Saurik and the gang release Jailbreak method untuk iOS 6 dulu la jawabnya.. :-D

  9. Aku belum ke tahap ipad,ipod ni….masih guna smtphone jer….bagi peluang anak2 gunalah dulu….!

  10. bila dapat guna brang apple ni..huhu

  11. Ada yg menyatakan bahawa IOS 6 ni tak berguna bagi orang Malaysia..mcmana tu eh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam