Home » Gadget » Promosi Harga Samsung Galaxy S3 Samsung Galaxy Note

Promosi Harga Samsung Galaxy S3 Samsung Galaxy Note

Promosi harga Samsung Galaxy S3 dan Samsung Galaxy Note. Para peminat Samsung Galaxy S3 dan Samsung Galaxy Note boleh mendapatkan handphone tersebut dengan harga yang murah. Promosi murah ini adalah tanpa kontrak dan tiada plan bayar setiap bulan. Promosi harga murah Samsung Galaxy S3 dan Samsung Galaxy Note akan berlangsung sehingga 16 September ini.

promosi harga samsung galaxy s3 samsung galaxy note murah

Promosi harga  Samsung Galaxy S3 dan Samsung Galaxy Note

Harga Samsung Galaxy S3 semasa promosi murah ini adalah RM1898 manakala harga Samsung Galaxy Note ialah RM1788. Promosi ini diadakan di Blue Cube Outlet di seluruh Malaysia oleh Celcom.

25 Responses to Promosi Harga Samsung Galaxy S3 Samsung Galaxy Note

  1. Dah promosi pun tak mampu lagi nak beli! Hehe…

  2. ini mmg betul2 tanpa kontrak dari mane2 telco ke.. murah tu.

  3. cantik, sesuai utk hadiah hari jadi hehe

  4. betul2 promosi ke ni? jangan ada hidden charge pula hehe

  5. Beza RM20 je dari harga masa saya angkat S3 dlm sebulan lepas. :)

  6. harga dah murah..tapi still belum mampu nak beli..banyak komitment lain..huhuhu

  7. Boleh kira murah dah berbanding harga masa mula-mula keluar dulu. Harap-harap boleh turun lagi ni. Haha.

  8. teringin nak pakai… tak mampu lg… insya-Allah suatu hari nanti….

  9. belum terfikir untuk membeli buat masa ni, hp skrg masih mampu melakukan sedikit kerja.. anyway, thanks ngan info harga tu

  10. Owhh, baru tahu ada promosi ni… Isteri dok teringin nak pakai s3 katanya, tapi kejap jer plaks promosi ni…

  11. bagi saya tetap mahal. huhu!

  12. Masih mahal lagi dan rasanya belum mampu.

  13. Tapi aku tengok ramai budak2 yg pakai S3..budak kerja cleaner pun pakai,,gaji mereka baru RM600 sebulan..ke ada yg kluaran S3 yg murah masuk sy bukan orignal

    • The cheap (not original) S3 is not the same with the original because although the design might look similar but the other specifications is different.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam